TOT EL QUE NECESSITES PER LA TEVA EMPRESA

Esdeveniments d’empresa, presentacions de producte, salons privats, servei de càtering, pàrquing privat …..

La Daurada Beach Club és un espai que es troba damunt de la mar a Vilanova i la Geltrú. En un sol edifici es combinen diferents ofertes de serveis: restaurant a la carta, sala per realitzar reunions de gran format; i una terrassa a l’aire lliure ideal per a còctels tant de dia com de nit.

La seva localització el converteix en un espai únic a Catalunya, situat només a 30 minuts del aeropouerto de barcenona i a 15 minuts de Sitges. Les seves instal·lacions disposen d’un aparcament de fins a 112 places amb la possibilitat d’aparcar autobusos. L’accés al recinte també es pot realitzar amb vaixell.

La sala principal de la Daurada Beach Club és diàfana i permet realitzar una gran varietat d’esdeveniments: sopars de gala, presentacions de producte, convencions, exposicions, activitats de team building a l’exterior oa l’interior, lliuraments de premis, workshops. Les instal·lacions compten amb un escenari de 120 m2, equip de so, de llums i maping molt potent, a més la sala té una coberta retràctil que es pot obrir o tancar segons necessitats. Totes les dependències de l’espai estan climatitzades.

DISTÀNCIES

AEROPORT: 30km

TREN: 2km

PORT: 300m

BARCELONA: 40km

AUTOBÚS: 2km

TARRAGONA: 50km